Acţiune pentru siguranţa pasagerilor. Ce abateri au descoperit poliţiştii rutieri Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Acţiune pentru siguranţa pasagerilor. Ce abateri au descoperit poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri mureşeni au desfăşurat luni, 8 mai, între orele 6.00 – 10.00, o acțiune în care s-a avut în vedere, în principal, transportul rutier public de persoane.

Aproape 20 de poliţişti mureşeni au verificat autovehiculele destinate transportului care efectuează curse regulate și ocazionale, precum și pe cele destinate transportului de elevi.

„În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, dintre care una a fost dată pentru conducerea unui autovehiculul pe drumurile publice de către o persoană ce se află sub influenţa alcoolului, una pentru defecţiuni tehnice, 12 pentru neportul centurii de siguranță, una pentru folosirea telefoanelor mobile în timpul conducerii autovehiculelor, fără dispozitiv tip ,,mâini libere”, una pentru neefectuarea în termenul legal a inspecţiei tehnice periodice şi patru pentru alte tipuri de abateri”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În cadrul activităților de control, poliţiştii rutieri au reţinut un permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumul public.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE