Home / Sport / Podium dominat de mureșence la Cupa Primăverii

Podium dominat de mureșence la Cupa Primăverii

Distribuie

Jucătoarea de tenis de masă a Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș Ungvari Evelyn a câștigat competiția categoriei 10-11 ani din cadrul „Cupei Primăverii”, disputată în zilele trecute la Buzău.
Sportiva antrenorului Romeo Lupașcu este campioana națională en-titre a categoriei junioarelor III, iar în competiția de la Buzău a obținut victoria în 6 din cele 8 meciuri susținute în turneul categoriei fetelor de 12 ani. Cu toate că a suferit două înfrângeri, ambele decise în set decisiv, cu 2-3, mureșenca s-a clasat pe prima treaptă. Primul eșec l-a suferit în grupa semifinală, iar a doua în cea finală, pentru locurile 1-4, în fața covăsnencei Mike Boroka, legitimată la Liceul Teoretic “Nagy Mozes” din Târgu Secuiesc, clasată la finalul întrecerii pe locul al doilea. Departajarea dintre ele s-a făcut prin calcularea diferenței dintre seturile pierdute și cele câștigate pe durata întrecerii.
Podiumul a fost completat de o altă sportivă mureșeană, ludușeanca Andreea Teglaș, care activează sub îndrumarea lui Alexandru Cîrpaci-Szanto la filiala Luduș a Palatului Copiilor Târgu-Mureș, în parteneriat cu ACS Mureșul Luduș. Teglaș este dealtfel și ea o prezență obișnuită pe podium, fiind în urmă cu o lună dublă medaliată la Naționalele categoriei, unde a obținut tot bronzul la individual și a devenit campioană la dublu, alături de colega de club Szidonia Moldovan.
În cadrul întrecerilor de la Buzău, la aceeași categorie de vârstă, alte două jucătoare de la CSȘ Târgu-Mureș, Adorjáni Csilla și Maria Grif au ajuns în fazele finale, clasându-se pe locurile 9, respectiv 12. Ceilalți doi componenți ai clubului târgumureșean, Weisz Zsofia și Labancz Daniel nu au obținut rezultate notabile.
Competiția a fost totodată și criteriu de selecție pentru loturile de mini-cadeți ale României, care vor participa la Campionatul European de la Strasbourg, programat în luna august.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.