Home / Administratie / Acţiuni preventive ale poliţiştilor mureşeni în acest week-end!

Acţiuni preventive ale poliţiştilor mureşeni în acest week-end!

Pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegal, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în judeţul Mureş, poliţiştii vor organiza acţiuni preventiv-reactive.

În perioada 12-14 mai, poliţiştii mureşeni vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi de la investigarea fraudelor vor efectua mai multe acţiuni şi controale.

Acţiunile au ca scop descurajarea activităţilor infracţionale, prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a celor comise cu violenţă, precum şi reducerea numărului de accidente rutiere şi a consecinţelor acestora.

Poliţiştii vor avea în vedere şi protejarea fondului piscicol naţional, prin prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal, dar şi a fondului forestier şi cinegetic şi a mediului înconjurător.

(Comunicat IPJ Mureş)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

HG privind Centrul de Arși de la Târgu Mureș aprobată astăzi (UPDATE)

Proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construirea unui centru …