Home / Slider / Campionat de puzzle – semifinale la Târgu-Mureş!

Campionat de puzzle – semifinale la Târgu-Mureş!

Distribuie

Fabrica de jucării D-Toys organizează pentru a doua oară Campionatul de puzzle dedicat adulților. Anul trecut evenimentul organizat doar în orașul Sfântu Gheorghe s-a bucurat de un foarte mare interes în toată țara (despre eveniment au relatat agențiile de presă Mediafax și Agerpres, articolele fiind mai apoi preluate și de alte organe din presă centrală), motiv pentru care în acest an, conform planului, vor fi organizate faze preliminare în mai multe orașe. Finala va avea loc tot în Sfântu Gheorghe, în data de 17 iunie 2017.

Semifinala din Târgu-Mureș, organizată împreună cu echipa de la Rotaract Club Téka, va avea loc în 16 mai de la ora 19.00, în Zanza Cafe and Bistro, unde cele 10 echipe formate din 3 participanți vor încerca să completeze câte un puzzle de 500 de piese.

Echipele se pot înscrie la concurs până în data de 14 mai la adresa de e-mail: zoltan.barta@rotaract.ro, precum si la numărul de telefon 0745-781.122.

Conform planurilor, se vor organiza semifinale și în Cluj Napoca, Brașov, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe. Mai multe detalii despre concurs se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/events/1893412630872122/).

Compania D-Toys este o fabrică de jucării autohtonă care are o colecție vastă de puzzle-uri (aproape 500 de modele), de la cele formate din numai câteva piese, create în special pentru bebeluși, până la cele cu forme speciale sau puzzle-uri de artă de 2.000 de piese.

 

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Controversă a profesorilor catolici: „Avem sau nu liber de Paște?”. Ligia Deca: „Școala nu vă poate limita acest drept”

Distribuie Ministrul Educației din România, Ligia Deca, a efectuat joi, 28 martie, o vizită de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.