Conferinţă internaţională la Universitatea „Petru Maior” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

Conferinţă internaţională la Universitatea „Petru Maior”

Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureş, în parteneriat cu Centrul de Studii Regionale și Pluraliste „Transilvania”, Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE), Centrul de Studii de Drept European al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române (CSDE) şi Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice şi Private (SOROCAPP), organizează Conferința Internațională cu tema „Sud-estul european între tentația eurasiatică și tendința pro-europeană”.

Acest eveniment va avea loc în data de 16 mai, începând cu ora 15.00, în Pavilionul Expozițional din Cetatea Medievală din Târgu-Mureș.

„Manifestarea va reuni teoreticieni și practicieni ai dreptului și ai relațiilor internaționale – cadre didactice, cercetători, avocați, oameni de afaceri, precum și alți profesioniști cu experiență în domeniile de referință. Conferința îl va avea, în calitate de invitat special, pe Excelența Sa dr. Mihai Gribincea, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în România. Conferința va cuprinde dezbateri asupra unor subiecte actuale cu privire la relațiile internaționale și la rolul normelor de drept internațional public în relațiile diplomatice în care sunt implicate țările din sud-estul Europei. De asemenea, începând cu orele 18.15, va avea loc o lansare de carte, urmată de o sesiune de întrebări pe tematica Conferinței, pe care participanții le vor putea adresa Excelenței Sale, domnul ambasador dr. Mihai Gribincea”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE