Home / Invatamant / Rezultate deosebite pentru elevii Școlii Gimnaziale Răstolița

Rezultate deosebite pentru elevii Școlii Gimnaziale Răstolița

Distribuie

Școala Gimnazială Răstolița se poate mândri în acest an cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare. În capul listei se află eleva  Carmina Cristina Borșuc din clasa a VII-a, olimpic de 10, dovadă fiind Premiul 1 obținut la faza națională a Olimpiadei de Educație Tehnologică desfășurată la Arad în perioada  24-28 aprilie la Arad.

”Copiii școlii noastre au avut rezultate foarte bune în acest an. Au participat patru elevi la Olimpiada de Educație Tehnologică, faza județeană, care a avut loc în luna martie la Târgu-Mureș unde  Carmina Cristina Borșuc a luat locul 1. De asemenea, Diana Marcu din clasa V-a a luat locul 2 , iar Oana Florina Salanță și Andrei Marius Lirca care s-au clasat între primii patru. Datorită faptului că eleva  Carmina Cristina Borșuc a luat locul 1, a participat la faza națională de la Arad unde a luat Premiul 1, a avut cea mai bună lucrare pactică dintre toți cei 42 de elevi participanți. La Arad au mai participat alți trei elevi din clasele V-a, VI-a și VIII-a  de la Școala Gimnazială ”Florea Bogdan” din Reghin. Toți au luat mențiuni, iar eleva noastră a obținut Premiul 1 Special și o sumă de bani. Am mai participat cu o echipă de elevi la Concursul județean de matematică ”Olimpiada Satelor Mureșene” de la Gurghiu,  la toate clasele am fost pe podium, iar tot eleva Carmina Cristina Borșuc s-a clasat pe locul 1 la clasa VII-a, fapt pentru care în perioada 19-20 mai va participa la faza interjudețeană care va avea loc la Vișeul de Sus în județul Maramureș. Ea va reprezenta practic județul Mureș la clasa VII-a. Tot ea s-a clasat anul trecut pe locul 6 la olimpiada mare de matematică, faza județeană, completat cu un loc 1 pe județ în acest an la concursul destinat matermaticienilor din mediul rural. Suntem extrem de mândri de ea, Carmina este o fată superbă, elevă în clasa profesoarei Dorina Movilă. Se pregătește foarte mult, o ajută foarte mult și mama ei. Pe lângă faptul că ea învață foarte bine, mai avem și alți copii minunați care fac cinste școlii noastre. Anul viitor așteptăm să vină rândul și altor relevi să obțină rezultate deosebite, iar Carmina cu siguranță va rămâne acolo sus”, ne-a declarat Ioana Lircă, directoarea Școlii Gimnaziale Răstolița.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Editura Edu din Târgu Mureș, sau o poveste despre inovație în educație

Distribuie Privind rezultatele ultimei licitații de manuale școlare pentru clasele I și a II-a, organizată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.