22 de permise de conducere reţinute într-o singură zi! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

22 de permise de conducere reţinute într-o singură zi!

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au efectuat vineri, 12 mai, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru asigurarea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Peste 170 de poliţişti de la structurile de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, dar şi de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, au efectuat 33 de acţiuni și alte 12 activități specifice muncii de poliţie.

„În urma acţiunilor, au fost constatate 10 infracţiuni. De asemenea, a fost depistată o minoră, de 17 ani, urmărită la nivel naţional”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

De asemenea, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 202 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 51.000 de lei. Dintre acestea 29 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi două sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului silvic.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei.

„Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 154 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 17 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 11 pentru indisciplină pietonală”, se menţionează în comunicat.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere pentru neacordare prioritate pietoni, depăşiri neregulamentare, precum şi pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/oră – şi au retras şapte certificate de înmatriculare.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE