Drept la replică. Managerul Radio Târgu-Mureş, Nicoleta Ghişa, îi răspunde lui Ioan Chiorean Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 876 Vizualizări

Drept la replică. Managerul Radio Târgu-Mureş, Nicoleta Ghişa, îi răspunde lui Ioan Chiorean

„Reacție la scrisoarea deschisă a domnului Chiorean Ioan apărută în publicația Dumneavoastră

Nicoleta Ghișa, manager al Studioului Regional Radio Târgu Mureș, doresc să vă aduc în atenție următoarele:

Ca urmare a unei scrisori deschise, trimisă de către dl.  Ioan Chiorean, candidat declarat respins, (conform SRU 4.01./632/21.04.2017) la concursul pentru postul de manager al Radio Tg. Mureș, desfășurat în perioada  februarie – aprilie 2017, http://www.srr.ro/files/rezultatfinalconcursmanageralStudiouluiRegionalTrguMure.pdf

specific faptul că am sesizat organele în drept cu privire la acuzațiile false și afirmațiile denigratoare care au fost exprimate în spațiul public de către acesta asupra persoanei mele și a instituției din care fac parte. Dezmint în mod oficial acuzele aduse de către Chiorean Ioan și din acest moment, referitor strict la acest subiect, nu voi mai face nicio declarație care să interfereze cu activitatea instituțiilor sesizate. Precizez că, personal, am semnalat asupra unor fapte și nu asupra unor persoane, cu excepția numitului Chiorean Ioan.

Referitor la adresa semnată de un număr de persoane din Mureș, revendicată de Chiorean Ioan, care apare pe Facebook și în unele publicații locale, atașată textului denigrator și ofensator care o precede, nu poate fi exclusă umbra pe care inițiatorul, în calitatea sa de jurnalist de radiodifuziune, o plasează asupra acestor persoane, care ar fi avut ,,nemulțumiri” și ar fi manifestat un anumit interes față de postul de manager aflat în perioada derulării concursului. Acest aspect este  evident prin faptul că autorul afirmă lămuritor că a beneficiat de ,,sprijinul” unor persoane, deși legislația și regulamentul de concurs nu prevăd acest lucru. În opinia mea, conținutul mesajului a fost denaturat și amplificat intenționat prin acțiunea lui Chiorean Ioan de atașare la afirmațiile sale false și denigratoare a respectivei adrese colective.”

Drd. Nicoleta Ghișa

Manager

Studioul Regional Radio Târgu Mureș

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE