FOTO: Pod nou la Vânători, între judeţele Mureş şi Harghita Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 873 Vizualizări

FOTO: Pod nou la Vânători, între judeţele Mureş şi Harghita

Prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, a efectuat miercuri, 10 mai, o vizită de lucru în comuna Vânători, pentru a participa la o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai altor instituţii abilitate în probleme de infrastructură şi siguranţă rutieră, pe tema podului situat pe drumul naţional DN 13C, care face legătura între judeţele Mureş şi Harghita

Dr. Lucian Goga: „Va fi construit un pod nou”

Potrivit prefectului judeţului Mureş, în locul vechiului pod, aflat în stare de deteriorare dar utilizat în continuare, va fi construit un nou pod.

„Este un pod provizoriu, iar rampa de urcare dinspre Vânători către judeţul Harghita este deteriorată. Am mai fost anul trecut în iunie la acel pod, a fost consolidat malul drept atunci, acum a cedat malul stâng pe rampa de intrare pe pod. În cel mai scurt timp va fi consolidată partea stângă a rampei, la urcarea pe pod. Veste bună este că sunt demarate procedurile pentru construcţia unui nou pod. Podul avariat la care m-am referit până acum este doar provizoriu, cu o durată maximă de utilizare de doi ani. Cei doi ani au trecut, va fi construit un pod nou. De asemenea, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a expertizat acest pod provizoriu, urmând ca după consolidarea rampei de urcare, pe partea stângă, să putem, cu acceptul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, să creştem tonajul până la 20 de tone, sper”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, dr. Lucian Goga.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE