FOTO: S-a deschis o super sală de evenimente în centrul Târgu-Mureșului! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6007 Vizualizări

FOTO: S-a deschis o super sală de evenimente în centrul Târgu-Mureșului!

Târgumureșenii care caută eleganță, rafinament, servicii de calitate și, în același timp, vor să rămână în inima orașului, au de acum o bună opțiune.  Un nou salon de evenimente a fost inagurat recent la Romarta Luxury Events. E vorba despre salonul Diamond, ale cărui servicii completează în mod fericit ofertele de nunți și de diverse alte evenimente, oferite de brandul Casa Mureșană.

Cei 17 ani de experiență în domeniul serviciilor F&B (Food & Beverage) a echipei manageriale alcătuită din Mihaela și Constantin Negrea s-au materializat recent într-o nouă investiție. La mai puțin de un an de la deschiderea salonului de evenimente Gold (400 de locuri), din cadrul conceptului Romarta Luxury Events, cei doi artizani ai brandului Casa Mureșană au deschis salonul Diamond.

 

Necesitatea investiției este o confirmare a succesului înregistrat de salonul Gold, unde numărul de nunți și de alt tip de evenimente programate pentru anul acesta și anul viitor a depășit posibilitățile gazdelor. Astfel, tot în cadrul complexului Romarta, a fost amenajat salonul Diamond.

Mihaela Negrea ne-a oferit detalii despre nouă investiție: “Inaugurarea salonului Gold, din cadrul Romarta Luxury Events a fost de bun augur. Aspectul salonului și calitatea serviciilor au generat un interes foarte mare, materializat în multe rezervări. Ca urmare, bazându-ne pe experiența noastră și pe dorința de a oferi noi oportunități clienților, am decis să investim într-un nou salon. Așa s-a materializat conceptul Diamond. E vorba despre o sală elegantă, cu o capacitate de 270 de locuri, care oferă servicii foarte bune și acces facil, fiind chiar în centrul Târgu-Mureșului, în complexul Romarta.”

Inauguarea noului salon a fost marcată cu un eveniment, la începutul acestei luni, care a dat măsura calității serviciilor oferite de salonul Diamond. A fost o petrecere frumoasă, cu specialități culinare, pregătite de MasterChef Szekeres Ștefan și Chef Cristian Irimia, cei care, de altfel, vor da tonul preparatelor culinare de excepție, pe care le oferă salonul Diamond. Seara a fost completată de muzica bună, ce i-a avut ca protagoniști pe Ciprian și Mihaela Istrate, Florin Vos, Anca Branea si Echipa Mixmobile DJ. Oficiile de gazdă au fost făcute de Iulian Praja.

“Am cosiderat că trebuie să împărtășim bucuria deschiderii acestui nou salon de evenimente cu prieteni dragi și clienți fideli. Le mulțumim tuturor pentru încredere și sunt convinsă că vor rămâne alături de noi. De asemenea, îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să aibă parte de evenimente frumoase. Suntem aici ca să le oferim tot ce se poate mai bun”, ne-a spus Mihaela Negrea, la finalul evenimentului inaugural.

Ar mai fi de spus că noua investiție a familiei Negrea completează o platetă complexă de servicii. Casa Mureșană este prezentă în cartierele Tudor (locații pe Pandurilor și Super) și Mureșeni și în inima orașului, unde se bucură de mare apreciere restaurantul cu aspect de muzeu etnografic – Casa Mureșană, Atelierul de Cafea și Complexul Romarta Luxury, cu cele două saloane de evenimente.

Florin Marcel SANDOR

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE