Modelul Poliţiei Locale Târgu-Mureş, preluat şi de Bacău Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 274 Vizualizări

Modelul Poliţiei Locale Târgu-Mureş, preluat şi de Bacău

Pe parcursul săptămânii anterioare, la sediul Direcției Poliția Locală Târgu-Mureș a fost prezent Florin Constantin Ene, noul director al structurii similare din municipiul Bacău, care a dorit să preia „modelul Târgu-Mureș” în frumosul oraș moldav.

Oaspetelui din Bacău i-au fost prezentate structurile operative ale Direcției, patrula canină, birourile de Poliție Locală din cartiere, cele două dispecerate, dotările, biroul de implementare a proceselor verbale și nu în ultimul rând modul de acțiune al polițiștilor locali târgumureșeni și documentele întocmite în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

„Domnul director Ene a fost primit cu ocazia acestei vizite de către primarul municipiului, dr. Dorin Florea, respectiv consilierul primarului – Claudiu Maior, prilej cu care și-a exprimat satisfacția privind colaborarea profesională pe toate palierele activității specifice și a mulțumit edilului șef pentru deschiderea de care au dat dovadă specialiștii noștri. Menționăm că Poliția Locală Bacău este a patra structură polițienească ce se specializează în acest an la noi și a 42 instituție de profil din țară ce dorește să preia „modelul Târgu-Mureș”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE