Home / Invatamant / Curs internaţional de chirurgie artroscopică la UMF Târgu-Mureş

Curs internaţional de chirurgie artroscopică la UMF Târgu-Mureş

Distribuie

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureș găzduieşte, în perioada 17-20 mai, cel de-al treilea Curs Internațional de Chirurgie Artroscopică, primul sub înaltul patronaj al ESSKA – European Society of Sports Traumatology, Knee and Arthroscopy.
Președintele Comitetului de organizare și sufletul manifestării, care se bucură de prezența la cel mai înalt nivel al lumii ortopediei românești, este prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă.
„Programul manifestării se întinde pe trei zile și conține operații filmate și distribuite live pe un canal privat de Youtube, cu explicații oferite în direct de corpul medicilor care operează; precum și prezentări, cursuri și lungi sesiuni practice cu acces la turnuri artroscopice pentru toți cursanții”, au transmis reprezentanţii UMF Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureș, pe locul IV la numărul de spectatori

Distribuie Echipa de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș a terminat sezonul regulat şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.