FOTO: Matematicienii de la Colegiul „Transilvania” din Târgu-Mureş, cinci premii la Concursul Regional „Ecomat”! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 727 Vizualizări

FOTO: Matematicienii de la Colegiul „Transilvania” din Târgu-Mureş, cinci premii la Concursul Regional „Ecomat”!

Municipiul Bistrița a găzduit recent, în perioada 19-21 mai, cea de-a şasea ediţie a Concursului Regional de Matematică „Ecomat”, competiţie destinată elevilor care învață la liceele cu profil economic.

La concurs au participat elevi din 16 școli din 8 județe. Lotul județului Mureș a fost alcătuit din opt elevi de la Colegiul Economic „Transilvania” din Târgu-Mureş şi a fost coordonat de prof. Mihaela Cojocnean, inspector şcolar pentru Matematică-Informatică, secţia română, în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

Lotul care a reprezentat judeţul Mureş a obţinut următoarele rezultate: două premii I – Adriana Chiheri (clasa a IX-a A) şi Andrei Raţ (clasa a XII-a A) şi trei menţiuni: Ioan Costea (clasa a XI-a A), Raul Potor (clasa a XI-a B) şi Adrian Mărginean (clasa a XII-a A).

„Rezultatele au fost pe măsura strădaniei și muncii elevilor și profesorilor”, a declarat prof. Mihaela Cojocnean, care a transmis felicitări atât elevilor, cât şi dascălilor care îi pregătesc.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE