Share

Home / Slider / VIDEO: Nou! Birou de stare civilă în Cetatea medievală din Târgu-Mureş!

VIDEO: Nou! Birou de stare civilă în Cetatea medievală din Târgu-Mureş!

Conducerea Primăriei municipiului Târgu-Mureş intenţionează ca până în luna august a acestui an cuplurile care spun „Da” în faţa ofiţerului stării civile să aibă la dispoziţie o nouă locaţie.

Acesta este în curs de amenajare, în incinta Cetăţii medievale din Târgu-Mureş.

„Poate că vom reuşi până în luna august să punem la punct în aşa fel încât să facem cununiile, starea civilă, în Cetatea medievală, pentru că avem foarte multe cereri din partea celor care se căsătoresc şi poate va fi de bun augur şi le vom face o surpriză. Rămâne de văzut dacă reuşim să achiziţionăm tot ceea ce este nevoie. Sper ca locaţia să poată fi folosită de la sfârşitul lunii august. Rămâne să facem licitaţiile, să achiziţionăm mobilierul, pentru că trebuie un alt tip de mobilier, un mobilier un pic mai adecvat. Va fi în Cetate, cum intrăm clădirea din dreapta”, a anunţat miercuri, 17 mai, cu ocazia unei conferinţe de presă, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Depozit nou de cereale într-o localitate din Mureș

Conducerea societății Diadrag SRL, titulara proiectului „Construire bază de recepție, uscare, condiționare, depozitare cereale și …

Share
Share