Home / FC Municipal / Pandurii-ASA, importantă doar pentru gorjeni

Pandurii-ASA, importantă doar pentru gorjeni

Distribuie

În etapa a XI-a din turneul play-out al Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș întâlnește vineri, 19 mai, ora 18.00, în deplasare, formația Pandurii Târgu Jiu. Partida va avea loc la Drobeta Turnu Severin și are o mare importanță pentru gorjeni. Aceștia pot egala la puncte celelalte două echipe aflate în lupta pentru supraviețuire, ACS Poli Timișoara și Concordia Chiajna, care și-au disputat în devans duelul direct programat în această etapă și au cu 3 puncte mai multe decât Pandurii. Așadar, dacă lupta pentru titlu s-a consumat pe teren și continuă la TAS, cea pentru locul care duce la salvarea de la retrogradare și cel pentru baraj se va da în trei în ultimele trei etape. ASA și-a încheiat practic conturile cu prima scenă pentru acest sezon, deși diferența de 10 puncte poate fi recuperată în cele patru etape, care pot aduce 12. Probabila victorie a gorjenilor ar elimina orice calcule și lupta ar continua între cele trei care vor fi la egalitate.

Favorite certe, toate adversarele ASA

Este o etapă de-a dreptul „interesantă” în play-out. Dacă timișorenii au amânat soarta locului salvator după înfrângerea cu Concordia Chiajna, în celelalte întâlniri ale etapei se confruntă ultimele două clasate, dar va avea loc și duelul pentru primul loc dintre CSM Politehnica Iași și Gaz Metan Mediaș, completat de cel dintre echipele fără emoții, FC Voluntari și FC Botoșani. O mare miză va avea întâlnirea din etapa viitoare, între echipele din Timișoara și Târgu-Jiu. În ceea ce privește echipa mureșeană, aceasta nu arată ca o echipă capabilă să mai încurce socotelile celor care mai speră. În partidele din acest sezon Pandurii s-au impus cu 1-0 în turul sezonului regulat cu autogolul lui Belu și ASA a obținut la sfârșitul anului trecut cele trei puncte după „memorabilul” joc disputat într-o singură repriză, când oaspeții au refuzat din cauza stării terenului să iasă de la vestiare, la scorul de 2-0 pentru mureșeni. În turul din play-off, cele două au încheiat jocul fără gol înscris, dar Pandurii au nevoie de această dată, mai mult decât o „răzbunare”, de cele 3 puncte.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.