Protest „prin rotaţie” la Administraţia Finanţelor Publice din Târgu-Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 510 Vizualizări

Protest „prin rotaţie” la Administraţia Finanţelor Publice din Târgu-Mureş

Preşedintele Sindicatului Finanţe Mureş, Sebastian Sfîriac, a declarat presei, miercuri, că angajaţii Administraţiei Finanţelor Publice din Târgu Mureş participă prin rotaţie la protestele spontane declanşate pe fondul constatării unor diferenţe mari între salarizarea unităţilor fiscale din ţară, faţă de sediile centrale ale ANAF şi ale Ministerului Finanţelor.
„Miercuri, participă la protest mai mulţi angajaţi decât în zilele precedente. Angajaţii îşi desfăşoară totuşi sarcinile de serviciu şi sunt în protest prin rotaţie. Principala nemulţumire este legată de grilele de salarizare prevăzute în această lege a funcţionarilor publici. Nemulţumirea se manifestă, mai degrabă, pentru faptul că există multe categorii de persoane care au un coeficient de salarizare mult mai mare decât noi. Este o diferenţă extrem de mare între salarizarea unităţilor fiscale din ţară, din teritoriu, faţă de sediile centrale ale ANAF şi ale Ministerului Finanţelor”, a arătat Sebastian Sfîriac.
Acesta a precizat că, de la începutul protestului, în urmă cu trei zile, angajaţii au decis să lucreze prin rotaţie pentru a nu afecta activitatea instituţiei.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE