Share

Home / Business / Protest „prin rotaţie” la Administraţia Finanţelor Publice din Târgu-Mureş

Protest „prin rotaţie” la Administraţia Finanţelor Publice din Târgu-Mureş

Preşedintele Sindicatului Finanţe Mureş, Sebastian Sfîriac, a declarat presei, miercuri, că angajaţii Administraţiei Finanţelor Publice din Târgu Mureş participă prin rotaţie la protestele spontane declanşate pe fondul constatării unor diferenţe mari între salarizarea unităţilor fiscale din ţară, faţă de sediile centrale ale ANAF şi ale Ministerului Finanţelor.
„Miercuri, participă la protest mai mulţi angajaţi decât în zilele precedente. Angajaţii îşi desfăşoară totuşi sarcinile de serviciu şi sunt în protest prin rotaţie. Principala nemulţumire este legată de grilele de salarizare prevăzute în această lege a funcţionarilor publici. Nemulţumirea se manifestă, mai degrabă, pentru faptul că există multe categorii de persoane care au un coeficient de salarizare mult mai mare decât noi. Este o diferenţă extrem de mare între salarizarea unităţilor fiscale din ţară, din teritoriu, faţă de sediile centrale ale ANAF şi ale Ministerului Finanţelor”, a arătat Sebastian Sfîriac.
Acesta a precizat că, de la începutul protestului, în urmă cu trei zile, angajaţii au decis să lucreze prin rotaţie pentru a nu afecta activitatea instituţiei.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pășuni din Sărmașu concesionate prin licitație publică

Consiliul Local al oraşului Sărmaşu organizează, în data de 5 februarie 2020, de la ora …

Share
Share