Home / Invatamant / Târg de Arte şi Meserii în Cetatea medievală

Târg de Arte şi Meserii în Cetatea medievală

12 instituții de învățământ din Târgu-Mureș alături de agenții economici își vor expune oferta educațională, respectiv oferta locurilor de muncă în Cetatea medievală din Târgu-Mureș în intervalul 24-26 mai 2017, în cadrul celei de-a 4-a ediții a Târgului de Arte și Meserii.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureș în parteneriat cu Universitatea Cultural-Științifică, Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Liceul Vocațional Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș.

„Prin organizarea acestui eveniment dorim să informăm elevii dar și părinții despre necesitatea formării profesionale, astfel încât alegerile pe care le fac să fie pentru viitorul familiilor lor și de ce nu, a comunității. Faptul că acest Târg reunește atât de multe școli, este o dovadă în plus că ofertele lor sunt serioase, ba mai mult – le stau alături agenții economici din oraș, ce oferă locuri de muncă absolvenților. La fiecare ediție a Târgului ne-am bucurat de peste 10.000 de vizitatori, ceea ce nu este un lucru de neglijat”, a declarat dr. Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureș.Tematica Târgului din acest an este gastronomia și igiena corporală, iar standurile din Cetatea medievală pot fi vizitate între orele 10.00 -16.00 în fiecare zi a evenimentului. Accesul este liber.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou webinar organizat de Elsevier la UMFST

Datorită interesului manifestat față de primul webinar organizat de Elsevier și pentru a veni în …