Trei spectacole de la Centrul Replika din București pe scena Teatrului Studio Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Trei spectacole de la Centrul Replika din București pe scena Teatrului Studio

Centrul de Teatru Educațional Replika din București vine la Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureș într-un scurt turneu, între 22 – 24 Mai 2017, în care se vor prezenta trei spectacole pe scena Teatrului Studio. Luni, 22 mai, se joacă „Peștii dorm?”, marți – „Piazzolla 21g” și miercuri – „Familia Fără Zahăr”. Reprezentațiile încep de la ora 19.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, rezervări puteți face pe mail: rezervari@teatrulstudio.ro sau la telefon: 0736 350686.

Peștii dorm?, luni, 22 mai, ora 19.00

„Peștii dorm?”, de Jens Raschke (traducerea: Ciprian Marinescu) este montat în premieră în România, cu sprijinul Ambasadei Germaniei la București. Piesa este o monodramă ce are ca personaj o fetiță de zece ani care încearcă să înțeleagă și să accepte moartea fratelui ei mai mic. (Regia: Sânziana Stoican, scenografia: Valentin Vârlan, fotografii: Larisa Baltă, distribuţia: Florentina Năstase)

Piazzolla 21g, marți, 23 mai, ora 19.00

„Piazzolla 21g”, după texte de Jorge Luis Borges, Laura Esquivel, Alain de Betton, este o călătorie muzicală în Buenos Aires – un spectacol de Mihaela Rădescu și Radu Apostol dedicat memoriei muzicianului de scenă Dorina Crişan Rusu. (Scenariu: Mihaela Rădescu, distribuţia: Mihaela Rădescu, cu concursul Trio Elite: Cristian Balaș – vioară, Mladen Spasinovici – violoncel, Mădălina Florescu – pian)

Familia Fără Zahăr, miercuri, 24 mai, ora 19:00

„Familia Fără Zahăr”, produs de Teatrul Mic București, în parteneriat cu Replika, este un spectacol muzical despre familia la români. (Texte: Mihaela Michailov, versuri: Bobi Dumitras – Fără Zahăr, muzica: Bobo Burlăcianu – Fără Zahăr, scenografia: Gabi Albu, video: Elena Găgeanu și Gabi Abu, coregrafia: Paul Dunca, pregătirea muzicală: Oana Pușcatu, pian live: Silvana Negruțiu și Oana Pușcatu, inginer de sunet: Tudor Bâlcu, asitență de regie, asistență tehnică: Andreea Iacomiță, regia: Radu Apostol, distribuţia: Mihaela Radescu, Viorel Cojanu, Gabi Costin, Oana Cristina Puscatu, Silvana Negruțiu, Paul Dunca)

Centrul de Teatru Educațional Replika se dorește un spațiu al schimbării sociale prin arta educațională și creațiile deschise spre categorii ignorate. Un spațiu care se dezvoltă prin asocieri de idei, colectivități și artiști preocupați de noi modele pedagogice prin intermediul artei sociale. Un spațiu în care creatorii și publicul se educă împreună și educă spiritul colectiv al apartenenței la orizonturi de acțiuni comune.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE