Voluntarii Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, implicaţi în Săptămâna Națională a Voluntariatului Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Voluntarii Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, implicaţi în Săptămâna Națională a Voluntariatului

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș are bucuria de a vă anunța participarea voluntarilor Teatrului Național în cadrul evenimentelor dedicate Săptămânii Naționale a Voluntariatului din perioada 15 – 21 mai 2017.

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment anual, inițiat de Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat (ProVobis) în urmă cu 25 de ani. Scopul acestuia este mobilizarea a cât mai multor organizații și a voluntarilor pe care aceștia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Teatrul Național Târgu-Mureș participă pentru prima dată în cadrul acestui eveniment și pe parcursul perioadei 15-21 mai 2017, va desfășura activități destinate comunității orașului Târgu-Mureş, alături de Organizația Națională Cercetașii României (Centrul Local Târgu-Mureș), Fundația Transilvană Alpha, Asociația Minitremu și Asociația Împreună pentru Copiii cu Cancer.

Mai multe despre programul evenimentelor dedicate Săptămânii Naționale a Voluntariatului pe www.teatrunational.ro și pagina de Facebook a Teatrului Național.

(Comunicat de presă)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE