ASA și-a epuizat și șansele matematice FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

ASA și-a epuizat și șansele matematice

În etapa a XI-a din cadrul play-out-ului Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut partida susținută vineri la Drobeta Turnu Severin cu scorul de 1-0 în fața formației Pandurii Târg Jiu. Unicul gol a fost înscris în minutul 72 de către Erico Da Silva, cu un șut plasat din afara careului. Ca și retrogradată, echipa mureșeană a dat aceeași replică slabă în fața unei formații care încă mai speră într-o salvare de la retrogradare, reușind cu această victorie să egaleze cu trei etape rămase la puncte pe ACS Poli Timișoara și Concordia Chiajna. Ionel Ganea a folosit în formația de start nu mai puțin de cinci jucători care au fost cel mult rezerve până la această partidă. În prima repriză nu s-a reușit mai nimic la cele două porți. Gorjenii au reclamat un penalty și au reușit să și înscrie un gol, anulat pe motiv de ofsaid, ambele faze fiind corect apreciate de arbitrul partidei. Acestea au fost însă singurele evenimente de consemnat înainte de pauză.

Aceeași replică palidă

La reluare Ganea a efectuat cele trei modificări, folosind și câțiva dintre cei care au fost titulari în etapele trecute, dintre cei rămași în lot. Aspectul jocului nu s-a schimbat însă, tot gorjenii aflându-se la conducerea jocului. Singura fază notabilă la poarta gazdelor s-a încheiat cu un șut imprecis trimis din interiorul careului de către Răzvan Stoica, după care a venit golul reușit de Da Silva, în urma unei pătrunderi încheiată cu un șut plasat. ASA reușește contraperformanța să încheie al șaselea meci consecutiv fără gol înscris, cu trei remize albe urmate de trei înfrângeri și rămâne la 10 puncte în urma trioului care își dispută locul de salvare și cel de baraj. ASA nu mai are așadar nic șansele matematice și mai are de susținut trei întâlniri în Liga I. Următoarea este programată pe teren propriu, miercuri, 24 mai, de la ora 18.00, cu FC Voluntari.

Formații:

Pandurii: L. Popescu – Negoiță, Da Silva, Ene, Bușu, Cioinac, Stana (’59 Negruț), Surugiu (’52 Hamed), Păcurar, Firțulescu (’78 Hlistei), Batin

ASA: Pap – Velayos, M.Constantin, Tudose  Mendy, Candrea, C. Chertes, Petra (’57 Ferfelea), B. Nicoliță, M. Schieb (’64 Sin), R. Stoica (’73 C.Rus).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE