Share

Home / Business / Comercianţii cu terase, verificaţi de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Comercianţii cu terase, verificaţi de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Agenții Biroului Control Comercial – Poliţia Locală Târgu-Mureş au efectuat, în perioada 24 aprilie – 16 mai, conform planului de control aprobat, o serie de verificări specifice la 104 comercianți având terase amplasate pe domeniul public sau ale căror avize de funcționare au fost anulate pentru neplata taxei de viză aferente anului 2016.
“Contextual, s-a constatat faptul că 14 agenți economici își desfășurau activitatea fără a deține autorizațiile sau avizele de funcționare necesare eliberate de către municipalitate, în timp ce în cazul unui comerciant s-au stabilit neconcordanțe între datele cuprinse în Declarația – privind încadrarea pe tipuri a unităților de alimentație publică și situația de la fața locului. În consecință, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea articolului 1, litera a din Legea nr. 12/1990, în cuantum de 13.000 lei”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Electric Castle, primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz

Muzica ne aparține tuturor și cu toții merităm să ne bucurăm de ea, oricând și …

Share
Share