Home / Business / Comercianţii cu terase, verificaţi de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Comercianţii cu terase, verificaţi de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Distribuie

Agenții Biroului Control Comercial – Poliţia Locală Târgu-Mureş au efectuat, în perioada 24 aprilie – 16 mai, conform planului de control aprobat, o serie de verificări specifice la 104 comercianți având terase amplasate pe domeniul public sau ale căror avize de funcționare au fost anulate pentru neplata taxei de viză aferente anului 2016.
“Contextual, s-a constatat faptul că 14 agenți economici își desfășurau activitatea fără a deține autorizațiile sau avizele de funcționare necesare eliberate de către municipalitate, în timp ce în cazul unui comerciant s-au stabilit neconcordanțe între datele cuprinse în Declarația – privind încadrarea pe tipuri a unităților de alimentație publică și situația de la fața locului. În consecință, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea articolului 1, litera a din Legea nr. 12/1990, în cuantum de 13.000 lei”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

(Redacţia)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Surprize de 1 Decembrie, la Ungheni

Distribuie Asociația Culturală Grai Ardelean, Primăria Orașului Ungheni și Consiliul Local Ungheni organizează joi, 1 …