Home / Slider / Doi bărbaţi, cercetaţi pentru spargerea unui cazinou din Târgu-Mureş

Doi bărbaţi, cercetaţi pentru spargerea unui cazinou din Târgu-Mureş

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Târgu-Mureş au efectuat luni, 22 mai, o percheziţie domiciliară la locuinţa unor persoane bănuite că ar fi sustras bani şi bunuri dintr-un cazinou, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.200 lei.

Din cercetări a reieșit că în noaptea de 1 noiembrie 2016, doi bărbați, de 29 şi 46 de ani, ambii din judeţul Mureş, ar fi pătruns în interiorul unui cazinou din Târgu-Mureş, prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras aproximativ 20.500 de lei, o legătură de chei folosite la aparatele cu jocuri de noroc şi 67 de pachete de ţigări, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.200 lei.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte – bunuri care ar fi fost cumpărate cu banii proveniţi din comiterea faptei. Faţă de tânărul, de 29 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore iar cea de-a doua persoană bănuită de comiterea faptei este arestată în Penitenciarul Târgu-Mureş, fiind condamnată în altă cauză, pentru o faptă similară”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La acţiune au participat și poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic. De asemenea, activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Alex TOTH

 

 

 

De asemenea, verificati

„Arcași la orizont”- concurs de tir cu arcul și săpături arheologice la Călugăreni

Distribuie Cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor, Muzeul Județean Mureș organizează, sâmbătă, 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.