Invitaţie la Festivalul Luminii 2017 Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 693 Vizualizări

Invitaţie la Festivalul Luminii 2017

Festivalul Luminii e un eveniment specific cercetăşesc care a apărut din nevoia de a observa lucrurile mărunte care ne fac viaţa mai frumoasă. Acest lucru este realizat prin intermediul gulguțelor, niște cutii de hârtie în care sunt plasate lumânări.

Organizarea Festivalului este realizată integral de elevi şi studenţi cercetaşi sub îndrumarea liderilor adulți. Anul acesta, cea care coordonează întregul eveniment este Diana Alexandra Secară, studentă în Anul I la Facultatea de Arhitectură Peisagistică. Alături de ea mai lucrează aproximativ 30 de membri din echipa de organizare si 65 de voluntari.

Aşadar, îi aşteptăm pe târgumureşeni în data de 27 mai (în cazul vremii nefavorabile, data va fi anunţată ulterior) la Cetatea Medievală, începând cu ora 18.00 , să ia parte la o multitudine de activităţi şi ateliere sau pur şi simplu să privească efectul unic generat de miile de gulguţe.

Nu vor lipsi activităţile pentru copii, concerte ale artiştilor locali, expoziţiile de fotografie, proiecţiile de scurtmetraje sau standul ”Blind date with a book” . La acestea se adaugă o deosebită reprezentație de jocuri cu foc, un spectacol de improvizație, precum și un moment artistic al elevilor Școlii Populare de Artă. Organizația Națională Cercetașii României vă invită astfel, să redescoperim împreună frumuseţea lucrurilor mărunte și să ne bucurăm de o seară plină de zâmbete, magie și desigur, gulguțe.

Antonia Maria BOILĂ,

Coordonator al departamentului de Resurse Umane

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE