Home / Administratie / Zilele Târgumureşene 2017, asigurate de 100 de jandarmi

Zilele Târgumureşene 2017, asigurate de 100 de jandarmi

Distribuie

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranță a manifestărilor prilejuite de ,,Zilele Târgumureșene”, aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureș vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă a desfăşurării acestora. Jandarmii vor fi prezenţi în zonele în care vor avea loc aceste manifestări pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică care să permită tîrgumureșenilor să se bucure de evenimentele la care vor participa.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureș recomandă participanţilor să respecte precizările organelor de ordine, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentelor cultural-artistice dedicate ”Zilelor Târgumureșene”, jandarmii vor avea în vedere respectarea normelor Legii 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice precum  și a Legii 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

(Comunicat de presă)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.