Home / Invatamant / FOTO: Festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Economic

FOTO: Festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Economic

Distribuie

Sala mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș s-a dovedit neîncăpătoare pentru părinții, colegii și prietenii elevilor de la Colegiul Economic „Transilvania” din Târgu Mureș care au absolvit liceul. Festivitatea a avut loc în 24 mai de la ora 16.00.

Absolvenții au ocupat locurile de la parterul sălii, au ascultat discursurile conducerii colegiului și ale oficialităților prezente la eveniment. Apoi, a venit rândul lor să ocupe scena acompaniați de aplauze pentru a-și primi premiile.

Înainte a avut loc tradiționalul schimb de ștafetă. Trei elevi din clasa a XII-a, le-au înmânat cheia Colegiului Economic, celor trei reprezentanți ai elevilor din clasa a XI-a. Mădălina Costea, din clasa a XII A, și Raluca Vultur au susținut câte un discurs.

„Este o mândrie să afirm că sunt absolventă a Colegiului Economic „Transilvania”. După ultima oră de dirigenție am realizat cât de repede a trecut timpul în perioda liceului și cum acesta ne-a schimbat din niște copii naivi și inocenți în niște oameni maturi și responsabili”, a spus Mădălina Costea, mulțumindu-le profesorilor, părinților, bunicilor, fraților, cadrelor nedidactice și personalului auxiliar al școlii. „Acum pentru că ne luăm rămas bun de la voi, colegii noștri mai mici și pentru că vouă vă încredințăm cheia, sperăm să vă păstrați această cheie a succeselor cu aceeași demnitate și cu aceași onoare cu care am păstrat-o și noi. Totodată vă urez să vă bucurați din plin de anul ce va veni, ultimul vostru an de liceu, așa cum și noi am făcut-o!”, a mai spus Mădălina Costea, fosta președintă a Consiliului Elevilor de la Economic.

„Dragi, colegi, ajungând la finalul acestui tainic drum, ați reușit să descifrați misterul cunoașterii, parcurgând patru ani extrem de productivi și de frumoși – anii de liceu”, a răspuns Raluca Vultur, încă elevă în clasa a XI-a. Apoi, bineînțeles, a vorbit despre onoarea și simbolistica cheii, care anul următor, va fi predată colegilor aflați acum în clasa a X-a, și le-a urat baftă la Bac absolvenților.

Câteva cuvinte le-a adresat colegilor săi și Alexandra Pîrvu, elevă în clasa a X-a, actuala președintă a Consiliului Elevilor de la Eco. „Acum depinde numai de voi cum vă veți colora viitorul”, le-a spus Alexandra, urându-le mult succes absolvenților.

FOTO: Festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Economic


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.