Home / Invatamant / “Innovation Day” la Universitatea “Petru Maior”

“Innovation Day” la Universitatea “Petru Maior”

Universitatea “Petru Maior” din Târgu-Mureş în parteneriat cu Junior Achievement România organizează joi, 8 iunie, de la ora 9.30, în incinta Centrului Cultural-Ştiinţific al universităţii, situat în incinta Complexului de Agrement şi Sport “Mureşul”, evenimentul “Innovation Day”, ca parte a proiectului “Universitatea Antreprenorială”.

Potrivit coordonatorului de proiect, conf. univ. dr. Liviu Ciucan Rusu, la „Innovation Day” vor participa profesori, studenţi, absolvenţi, reprezentanţi din conducerea şi Consiliul Administrativ al facultăţilor şi reprezentanţi ai partenerilor universităţii din mediul socio-conomic. “Evenimentul se va desfăşura sub forma unui workshop cu durata aproximativă de trei ore, în care, pe baza rezultatelor autoevaluării HEInnovate, se vor identifica şi dezbate soluţii fezabile de dezvoltare a abordărilor antreprenoriale şi intraprenoriale în universitate şi se vor propune măsuri concrete de implementare şi valorificare a resurselor din cadrul parteneriatelor existente”, a precizat  conf. univ. dr. Liviu Ciucan Rusu.

(Redacţia)

Citeste si:  VIDEO-INTERVIU cu mureșeanca Anda Tenie, viitoare doctorandă la Harvard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festivalul Cepei, la Suseni

Ediția a VII-a a Festivalului Cepei de la Suseni, eveniment organizat de către Primăria și …