Share

Home / Reviste / Reghin / Maria Sava, cel mai bun marcator la Gimnaziada de baschet fete

Maria Sava, cel mai bun marcator la Gimnaziada de baschet fete

Finala Gimnaziadei la baschet fete, găzduită de Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin, a scos la rampă două din cele mai talentate jucătoare, premiate de organizatori cu două premii speciale: „Cel mai bun marcator” și „MVP-ul turneului”. Coșgheterul turneului a fost desemnată Maria Sava, componentă a echipei Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ceușianu” Reghin, liderul echipei, aflată în ultimul an de gimnaziu „Mă simt onorată să primesc titlu de coșcgheter al competiției, sunt extrem de bucuroasă de acest lucru. Am lucrat în echipă, împreună am reușit să ajungem în finală. Din păcate nu am reușit să luăm locul 1, dar tot este un rezultat bun pentru noi. Anul acesta voi termina gimnaziul, voi continua baschetul la Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” din Reghin, sport care îmi este tare drag și pe care îl practic  de șase ani. Prin acest rezultat am demonstrat că suntem la un nivel destul de mare, și dacă vom contina în același ritm, cu siguranță va veni și locul 1”, a spus Maria Sava.

Ștefania Cătinean, cea mai bună jucătoare

„MVP-ul turneului” a fost declarată Ștefania Cătinean, Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej, aflată la o nouă performață deosebită, după titlul de „MVP” obținut în urmă cu două săptămâni la Campionatul Național de Baschet U 16. ”Mă simt foarte bine, sunt foarte bucuroasă că am reușit să obțin acest premiu cu ajutorul echipei. Suntem cu toții ferciți de acest titlu de campioni naționali. Este minunat că putem să reprezentăm cu cinste școala, cu atât mai mare este bucuria locului 1 pe care l-am obținut la Reghin. Un merit deosebit îl are și profesoara Oana Hitian, este un antrenor tare de treabă, înțelegătoare, și mă bucur că ne-a antrenat și ne-a adus la acest rezultat minunat”, a spus Ștefania Cătinean.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Mureşeanul Zolyomi Lehel, pași mărunți către succes în lumea Motorcrossului

Zolyomi Lehel are vârsta de 19 ani şi este proaspăt absolvent al Liceului Tehnologic „Gheorghe …

Share
Share