Home / Eveniment / FOTO. Gala „Valorile Sportului Târgumureșean”, adevărată sărbătoare

FOTO. Gala „Valorile Sportului Târgumureșean”, adevărată sărbătoare

Distribuie

Cu ocazia Zilelor Târgumureșene, Hotelul Imperial Inn din Târgu-Mureș a găzduit cea de-a III-a ediție a galei „Valorile Sportului Târgumureșean”, a II-a organizată cu ocazia zilelor municipiului. Evenimentul a avut o atmosferă aparte, una în care toate asociațiile sau cluburile sportive, private, departamentale sau susținute de către consilii locale s-au aflat pe picior de egalitate, indiferent de rezultate și de numărul membrilor fiecărei grupări. Prezența la eveniment a unor personalități din sfera politicului nu a dus la discursuri orientate în direcția cunoscută în anumite perioade. Prezenți la eveniment și luând cuvântul în fața numeroasei asistențe, atât prefectul județului Mureș, Lucian Goga, cât și consilierul primarului Târgu-Mureșului, Claudiu Maior, sau vicepreședintele Consiliului Județean Ovidiu Dancu, s-au rezumat în a transmite felicătări cluburilor și sportivilor care au obținut rezultate bune pe parcursul sezonului competițional aflat la final și să ureze succes celor care mai au de susținut competiții. S-au transmis felicitări pentru dăruirea și eforturile pe care aceștia le fac pentru a face cunoscut numele orașului pe plan intern și internațional. Dintotdeauna se cunoaște că sportul a fost mereu cel mai bun ambasador al unei localități sau națiuni, manifestările sportive fiind evenimente care adună în arene sute, mii, sau zeci de mii de persoane. La unison, s-a promis în continuare sprijin mișcării sportive.

Toți egali la sărbătoarea sportului
Gala a debutat cu decernarea unor distincții simbolice tuturor reprezentanților mișcării sportive, inclusiv mijlocelor mass-media care popularizează evenimentele sportive. Primele două au fost la categoria „Premii speciale”, oferite lui Aurel Rațiu, fost redactor sport timp de 25 de ani la Radio Târgu-Mureș și, post-mortem, pentru fondatorul săptămânalului Sportului Mureșean, Mircea Răchită, plecat prematur dintre noi. Au urmat membrii asociațiilor și cluburilor sportive. Fiecare grupare a fost reprezentată, în funcție de program, de conducători, antrenori, sportivi, cei care erau angrenați în diverse competiții fiind înlocuiți de către colegii rămași acasă. Cele 59 de structuri sportive au fost răsplătite cu placheta pregătită special pentru acest eveniment și au primit aplauze din partea celor care doar într-o asemenea ocazie pot afla despre existența unui anumit club sau a unei ramuri despre care nu aveau cunoștință.
După obișnuitele poze de grup, în care s-au reunit probabil și persoane care se întâlnesc doar în asemenea ocazii, sărbătoarea a continuat cum altfel, cu o petrecere. Pe muzică pentru toate gusturile, participanții au lăsat deoparte toate barierele și atmosfera a devenit una de adevărată sărbătoare.
Tonul l-a dat echipa de handbal amatoare de la Active 7, un exemplu de dragoste pentru sport, cu jucătoare tinere, mămici, sau chiar bunici. Sunt foste jucătoare care au revenit în sala de sport doar din dragoste pentru ramura în care și-au petrecut anii tinereți și care le oferă acum noi satisfacții. Li s-au alăturat rând pe rând invitați de la majoritatea ramurilor, de toate vârstele.
O adevărată sărbătoare, care a demonstrat că familia sportului este cea care trebuie menținută și sprijinită. Fără interese, oferind respectul cuvenit fiecăruia.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Hochei: Victorie în ultima deplasare din sezon

Distribuie Echipa de hochei U15 din cadrul CSM Târgu Mureș s-a impus în ultimul meci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.