Home / Cultură / Bastionul culorilor în Cetatea Medievală

Bastionul culorilor în Cetatea Medievală

Bastionul Porții din Cetatea Medievală Târgu Mureș a găzduit joi, 25 mai, de la ora 19.00, vernisajul expoziției de pictură „Bastionul culorilor”, care a reunit lucrări ale copiilor și adulților cursanți în programul Castelul Cunoașterii al Asociației Podium. În deschiderea evenimentului a vorbit Teodora Chira, directorul artistic al asociației și Luminița Florea, artist plastic, cursant adult al Castelului Cunoașterii. După aceea, în „scenă” au intrat „chitariștii Veronicăi”, copiii de la cursurile de chitară susținute de Veronica Ilie.

Invitație la detașare prin pictură

„Pot să vă spun că pictura te detașează de probleme, te interiorizează și te ajută să exprimi frumusețea sufletului. Pentru asta aș vrea să invit și alți părinți în familia noastră de adulți pentru a-și deschide sufletul și pentru a experimenta cu culorile pe pânză. Cursul e o dată pe săptămână. Știu că în general persoanele sunt foarte ocupate și vor să facă totul pentru copii, dar pentru detașarea părintelui și pentru a fi un exemplu copilului poate să vină și măcar o dată pe săptămână să-și încerce talentul”, a spus Luminița Florea.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cora Muntean, carte despre ”dictatura Coronavirus”

Cunoscuta și apreciata jurnalistă mureșeană Cora Muntean va publica, în viitorul apropiat, o carte de …