Diana Găbureac, de la Gimnaziul Europa, premiul I la Concursul Național „Exprimă-te liber!” Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 651 Vizualizări

Diana Găbureac, de la Gimnaziul Europa, premiul I la Concursul Național „Exprimă-te liber!”

Elevii din Mureș au obținut trei premii la Concursul Național de Consiliere Școlară prin Artterapie – „Exprimă-te liber!”. Concursul a fost organizat pe mai multe secțiuni, la nivel gimnazial și la nivel liceal, de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj – Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Sălaj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Consiliul Județean Sălaj.

Diana Găbureac, Premiul I, secțiunea compoziție literară

Diana Găbureac, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Europa” din Târgu Mureș, a obținut Premiul I la secțiunea compziție literară, la nivel de gimnaziu. Profesorul coordonator al Dianei pentru acest concurs a fost Adriana Cerghedi.

Premiul II, secțiunea scenetă pentru elevi din Luduș

La secţiunea scenetă, din cadrul Concursului Național „Exprimă-te liber!”, la nivel de liceu, echipa din clasa a X-a de la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduș, formată din: Ioana Mădălina Rusu, Laura Ionela Baicu, Antonia Raluca Vidraru și Alexandru Sonica, au obținut Premiul II. Echiapa a fost coordonată de consilier școlar, profesor Mariana Rodica Sălcudean.

Premiul II, secțiunea film pentru elevi din Sângeorgiu de Pădure

În cadrul secțiunii film, pentru liceeni, au obținut Premiul II elevii: László Béla, Florian Nemeș și Levente Ramba Markó, elevi în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic „Sfântul Gheorghe” din Sângeorgiu de Pădure, coordonați de profesoara Csilla Kacsó.

 (sursa foto: facebook CJRAE Sălaj)

Tema concursului: managementul conflictului

Rezultatele concursului desfășurat în 26 și 27 mai în Sălaj au fost publicate pe pagina de facebook a CJRAE Sălar. „În acest an școlar, tema concursului a fost: managementul conflictului. La concurs au participat 108 elevi (57 elevi – participanți direct și 51 elevi – participanți indirect) coordonați de către 70 de profesori din unități de învățământ de nivel gimnazial și liceal, din județele: Alba, Bihor Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Cluj, Covasna, Galați, Gorj, Maramureș, Mureș, Iași, Satu Mare, Sălaj, Suceava și Timiș”, au precizeazat cei de la CJRAE Sălaj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE