Home / Business / Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni economice

Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni economice

Distribuie

La această oră, polițiștii din Mureş efectuează opt percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comercializare de ţigarete de contrabandă. Prejudiciul cauzat este de peste 10.000 de lei.

„La data de 30 mai, polițiști de investigare a infracţiunilor economice din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, efectuează 8 percheziții, în judeţul Mureş, la locuinţele a 3 persoane bănuite de sustragere de la plata obligaţiilor fiscale către stat şi comercializare de ţigarete de contrabandă, precum şi la sediul şi punctele de lucru ale unei societăţi comerciale”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În urma percheziţiilor, până la această oră, au fost ridicate 15.180 de ţigarete fără timbru de marcaj fiscal şi o armă neletală, de calibru 6 mm, supusă autorizării, pentru care nu existau acte legale de deţinere.

„Prejudiciul cauzat depăşeşte peste 10.000 de lei. Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul jandarmilor”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

AFIR: Finanțări de 70.000 de euro pentru tinerii fermieri. Peste 440 de proiecte câștigătoare, doar unul din județul Mureș

Distribuie Potrivit unui raport publicat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pentru proiectele depuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.