Home / Invatamant / Alte premii la matematică pentru elevii mureşeni!

Alte premii la matematică pentru elevii mureşeni!

După rezultatele foarte bune obţinute recent la Concursul Interjudețean de matematică „Sever Aurel Groze” de la Beclean, weekendul trecut elevii clasei a III-a A de la Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Mureş, pregătiţi de învăţătoarea Aurelia Şeulean, au „recidivat”, de data aceasta la Concursul Interjudețean de Matematică „Gheorghe Lazăr Junior”, desfăşurat la Sibiu sâmbătă, 27 mai.

Astfel, Dragoş Cojocnean a obţinut locul 2, cu 98 de puncte din 100 posibile, iar Tudor Matei a câştigat menţiune, cu 81 de puncte. Transmitem pe această cale sincere felicitări elevilor şi învăţătoarei Aurelia Şeulean!

De asemenea, în cadrul aceluiaşi concurs de matematică au obţinut rezultate excelente şi elevii Şcolii Gimnaziale „Dacia” din Târgu-Mureş: Alexandru Borş (locul 1), Varadi Stelian (menţiune) şi Nagy Anca (menţiune). Felicitări tinerilor matematicieni din clasa a V-a şi dascălului care i-a pregătit, Mihaela Gabriela Şanta!

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Omul din spatele halatului: Dr. Lucian Mărginean

Fondator al primului Centru de Excelență în Stroke din România, autor a numeroase intervenții de …