Home / FC Municipal / Final cu duzină de goluri la fetele de la ASA

Final cu duzină de goluri la fetele de la ASA

Distribuie

În ultima etapă din cadrul Superligii feminine de fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins pe teren propriu cu scorul de 9-3 (4-0) ultima clasată, Independența Baia Mare. Întâlnirea nu mai avea nicio miză pentru echipa antrenorului Seches Carol după înfrângerea suferită în urmă cu doar două zile la Iași, 0-4 în fața formației locale Navobi, aflată în luptă pentru locurile 2-3 cu CFR Timișoara. A fost așadar mai degrabă un joc de vacanță, dar de mare angajament, între două echipe resemnate, una cu ultima poziție, cealaltă pentru prima dată din 2010 încoace rămasă în afara podiumului.
Meciul a fost la discreția mureșencelor, dar deschiderea scorului a venit destul de târziu, maramureșencele reușind să facă față atacurilor gazdelor, iar când acestea au reușit să trimită mingi spre poarta adversă șuturile au fost slabe sau imprecise.
Alina Boroș a reușit deschiderea scorului în minutul 28 în urma unei acțiuni individuale, iar după doar un minut a reușit dubla la o greșeală a apărării. Barabasi Kinga a dus scorul la 3-0 în minutul 37, cu Alicia Roca la originea fazei, iar cu două minute înainte de pauză Ana Maria Gorea a stabilit scorul primei reprize, la o pătrundere pe banda stângă.
Poftă mai mare de gol după pauză
Repriza secundă a fost mult mai bogată în realizări. Barabasi reușește și ea dubla în minutul 49, după care oaspetele reușesc să înscrie și ele în minutul 51 primul gol, la o minge „cadou” oferită de apărarea în centrul căreia a trecut una dintre cele mai neexperimentate jucătoare. Gorea este a treia care face dubla în minutul 62, servită de Alina Boroș, iar după alte 6 minute Lucia Meleacă duce scorul la 7-1 și trimite apoi din 4 metri mingea în bară, cu poarta goală. În minutul 75 Gorea reușește „tripla” și la ASA se produce o primă schimbare după multe etape în care lotul abia a avut o echipă completă (numeric). După o lungă absență cauzată de o accidentare a intrat Crina Tămaș, care fructifică în minutul 81 o pasă a lui Meleacă: 9-1.
Alte două greșeli în apărare permit oaspetelor să mai puncteze de două ori, în minutele 82 și 85, după al doilea gol arbitrul fluierând și finalul partidei. Fetele intră în vacanță pentru prima dată fără să urce pe podium în niciuna din competiții, dar și cu incertitudinea continuării sub culorile clubului care așteaptă verdictul săptămâna viitoare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.