Consultaţii dermatologice gratuite Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1242 Vizualizări

Consultaţii dermatologice gratuite

Locuitorii județului Mureș pot beneficia pe tot parcursul lunii iunie de consultații dermatologice gratuite în cadrul campaniei EuroMelanoma, inițiată de Societatea Română de Dermatologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș și Spitalul Clinic Județean Mureș.

Campania a debutat la începutul lunii mai și s-a bucurat de succes în rândul populației județului, peste 200 de pacienți adresându-se medicilor.

„Consultațiile de specialitate de depistare precoce a cancerului de piele și monitorizare a leziunilor tumorale benigne cutanate se derulează fără programare după următorul program: la Clinica de Dermatologie, strada Gheorghe Doja, nr. 12, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 12.00; la Cabinetul de Dermatologie din cadrul Ambulatorului Spitalului Clinic Județean Mureș (Poli II), de luni până vineri, în intervalele orare 12.00 – 13.00 și 14.00 – 15.00. În cadrul consultațiilor, se va efectua examenul clinic și dermatoscopic al leziunilor tumorale benigne (alunițe) și a celor suspecte de transformare malignă (cancer)”, au transmis reprezentanţii UMF Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE