Concert emoționant de serenade, la UMF Târgu-Mureș Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 434 Vizualizări

Concert emoționant de serenade, la UMF Târgu-Mureș

Zi încărcată de emoții miercuri, 7 iunie, la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș. Studenții Facultății de Medicină aflați în ani terminali au susținut, în Sala Senatului, tradiționalul concert de serenade dedicat conducerii UMF Târgu-Mureș.

Cântecele studenţilor, apreciate
Studenții au încântat cadrele universitare cu șapte cântece, versurile acestora fiind apreciate de către rectorul UMF Târgu-Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, care a mărturisit că ele au formă și fond, iar „multe lucruri spuse în glumă sunt serioase”.
„Dacă aveți suficientă înțelepciune, veți lua de acolo acele mesaje care se transmit sub acoperire”, a afirmat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.


UMF Târgu-Mureș va implementa conceptul inovativ intitulat „Smart University” în cadrul unui proiect care vizează identificarea de noi tehnologii informaționale pentru optimizarea proceselor educaționale și de management integrat din cadrul instituției.
Văzând că studenții citesc versurile cântecelor de pe telefoane și având în vedere că generațiile anterioare de studenți citeau versurile de pe foi, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei le-a transmis acestora că progresul tehnologic este evident.
Comunitatea academică sărbătorește sfârșitul de an universitar printr-un lung șir de acțiuni, culminând cu ceremonia de absolvire care va avea loc vineri, 9 iunie, la ora 18.00, în Piața Teatrului din Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE