Home / Sanatate / Târg Virtual de Joburi pentru Personalul Medical

Târg Virtual de Joburi pentru Personalul Medical

Distribuie

O nouă ediție a Târgului Virtual de Joburi pentru Personalul Medical va începe în 11 iunie și se va încheia pe 1 iulie. Cadrele medicale din întreaga lume aflate în căutarea unui loc de muncă mai bun au șansa să găsească sute de oferte potrivite pentru aceștia.

Ce se întâmplă la Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical?

Unii dintre cei mai buni recrutori din întreaga Europă se vor aduna pe platforma online www.careersinwhite.com pentru a-și expune cele mai bune oferte de muncă în domeniul medical.

Orice candidat interesat de o ofertă de muncă poate să discute online cu recrutorii și să adreseze orice întrebare legată de locul respectiv de muncă, de țara în care va fi relocat, de alte oferte sau de documentele necesare.

Agențiile postează în mod constant oferte noi de angajare pentru profesioniștii din domeniul sănătății pe această platformă, așadar există șanse noi în fiecare zi de a găsi o oportunitate extraordinară pentru aceștia.

De ce am nevoie pentru a participa la Târgul Virtual?

Aveți nevoie doar de un cont pe site-ul www.careersinwhite.com și un dispozitiv conectat la Internet (laptop, PC, tabletă sau telefon mobil). Puteți crea contul în câteva minute, în mod gratuit.

Cine poate găsi un loc de muncă în timpul Târgului Virtual Medical?

Târgul Virtual de Joburi este dedicat personalului medical din întreaga lume: medici specialiști, medici rezidenți, asistente medicale, dentiști, fizioterapeuți, îngrijitori, moașe și medici de familie.

Când și unde are loc acest eveniment?

Târgul de recrutare în domeniul medical are loc între 11 iunie și 1 iulie și este un eveniment virtual, ceea ce înseamnă că totul se întâmplă online, pe platforma www.careersinwhite.com. Prin urmare, cei interesați se pot conecta din orice loc, pot discuta cu recrutorii și pot aplica oricând la joburile dorite. Platforma este deschisă 24 de ore din 24 și se poate accesa de oriunde din lume.

Care sunt țările în care se găsesc oferte de muncă la Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical?

Locurile de muncă disponibile sunt în mare parte în Europa, în țări bine dezvoltate, precum Marea Britanie, Germania, Franța, Danemarca, Suedia, Norvegia, Belgia, Olanda, Austria, Luxemburg sau Elveția, dar și în România.

Care sunt beneficiile oferite de agențiile de recrutare în cadrul Târgului Virtual de Joburi pentru personalul medical?

Pe lângă salariile atractive și condițiile de muncă deosebite, agențiile de recrutare oferă cursuri gratuite de limbă străină pentru cei ce decid să își schimbe locul de muncă, sprijin pe perioada întregului proces de recrutare și relocare, dar și în întocmirea și obținerea documentelor necesare, sprijin în relocarea întregii familii sau chiar vizite gratuite la spitalul sau clinica în care se oferă locul de muncă.

Cât costă să cauți un loc de muncă la Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical?

Evenimentul este gratuit, fără a exista vreo limită: puteți vorbi cu câți recrutori doriți și puteți aplica la mai multe locuri de muncă.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul www.careersinwhite.com sau puteți trimite un e-mail la contact@careersinwhite.com.

(Comunicat de presă)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevii de la o școală din Târgu Mureș, calificați în finala națională a concursului European Money Quiz

Distribuie Elevii de la Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din municipiul Târgu Mureș au participat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.