Home / Slider / Trei premii europene pentru JCI Târgu-Mureş

Trei premii europene pentru JCI Târgu-Mureş

Distribuie

Organizația JCI Târgu-Mureș a câștigat sâmbătă, 27 mai 2017, la Conferinţa Europeană JCI de la Basel (Elveţia), trei premii la nivel european pentru activitatea desfășurată pe parcursul anului trecut.

Schimbări pozitive în comunităţi

Astfel, ca urmare a muncii depuse pe parcursul anului 2016, organizația a fost recunoscută la nivel european cu următoarele premii: “Most Outstanding New Local Organization in Europe” – Cea mai de seamă organizație nouă din Europa, “Best Local Personal Skill Development Program in Europe” – Cel mai bun program dedicat dezvoltării abilităților personale din Europa – “I Love My Health” şi “Most Outstanding New Member in Europe” – Cel mai valoros membru nou din Europa – Maria Alexandra Botoș – vicepreședinte executiv JCI Târgu-Mureș.

“Suntem mândri de toți membrii JCI care s-au implicat în aceste proiecte și au adus schimbări pozitive în comunitățile noastre, dar mai ales de echipa JCI Târgu-Mureș care a muncit atât de mult și a adus orașul Târgu-Mureș precum și România pe buzele întregii Europe prin recunoașterile primite”, a precizat Marius Dorin Giurgiu, preşedintele JCI Târgu-Mureş.

Trofeele, prezentate sâmbătă, 10 iunie

Trofeele vor fi aduse în Târgu-Mureș de către o delegație condusă de către președintele JCI România, Oana Roxana Radu, sâmbătă, 10 iunie, și vor fi înmânate reprezentanților JCI Târgu-Mureș în cadrul evenimentului “I Love My Health”, organizat începând cu ora 16.00, la Platoul Cornești.

“Vă invităm să participați cu toții la acest eveniment pentru a face mișcare în aer liber și pentru a sărbători împreună reușita concetățenilor noștri”, a subliniat Marius Dorin Giurgiu.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.