Home / Slider / Un festival al copilăriei la Luduș!

Un festival al copilăriei la Luduș!

Distribuie

La Luduş, ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită cu o organizare deosebită faţă de ultimii 20 de ani, de la ora 17, când practic tot oraşul a fost al celor mici. Programul a început la Primărie, în centrul oraşului, cu festivitatea de deschiderea a manifestării „Ziua Copilului”, după care participanţii s-au îndreptat, alături de profesorii lor şi de invitaţi la locaţia de desfăşurare a activităţilor.

Clovni, păpuşi gigantice, mascote Disney şi multe dulciuri şi îngheţată. Aşa a decurs Ziua Internaţională a Copiilor la Luduş. Autorităţile locale au decis să transforme pentru o zi centrul oraşului într-un imens teren de joacă, iar micuţii s-au putut distra din plin, după placul lor, împreună cu cei dragi. Evenimentul a fost organizat de Grădiniţa “Căsuţa Fermecată”, sub atenta îndrumare a directoarei Carmen Petac, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local Luduş. „Eu consider că astăzi este o zi foarte importantă pentru copii, în primul rând asta este sărbătoarea lor şi eu susţin cu toată convingerea că ei, copii noştri, sunt florile noastre, copii pământului, copii planetei, de aceea eu le doresc tuturor copiilor, La Mulţi Ani!”, a spus Carmen Petac, directoarea grădiniţei “Căsuţa Fermecată”. „Pentru noi, ziua de 1 iunie este o sărbătoare foarte importantă pentru că noi iubim copiii, iubim copiii din oraşul nostru. Noi depunem efort maxim pentru a le oferi copiilor tot de ce au ei nevoie. Mă refer şi la studii şi la distracţie”, a declarat primarul orașului Luduş, Cristian Moldovan.

Sursa: Radio Transilvania


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Pactul pentru Tineri” la Târgu Mureș, strategii de diminuare a abandonului școlar

Distribuie Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) a organizat astăzi, 28 martie 2024, la Liceul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.