Voleibalistele cadete, gazdele turneului final Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Voleibalistele cadete, gazdele turneului final

Sâmbătă începe turneul final al ediției 2016-2017 la volei feminin, Cadete. Gazdă va fi formația CSU Medicina CNUE Târgu Mureș, câștigătoarea seriei III a primei faze semifinale. Celelalte cinci echipe participante sunt Dinamo București, CSȘ Lugoj, CSȘ 5 București, câștigătoarele celorlalte trei grupe ale primei faze, CSM București și CSȘ Bacău, ambele calificate în urma disputării fazei a doua semifinale. Partidele celor cinci etape ale turneului final se vor disputa în sala „Anton Pongracz” din cadrul Complexului UMF din Târgu-Mureș, începând de sâmbătă, 10 iunie, până miercuri, 14 iunie. Întâlnirile primelor patru etape vor începe de la orele, 14.00, 16.00 și 18.00, iar etapa finală va avea ca ore de start al celor trei meciuri 10.00, 12.00 și 14.00, după care va avea loc festivitatea de premiere.  

Programul turneului va fi stabilit în urma tragerii la sorți din cadrul ședinței tehnice, care va avea loc vineri seara, întâlnirile echipei mureșene urmând a se disputa după toate probabilitățile în ultimul meci al fiecărei zile. Orele de începere a partidelor 2 și 3 a fiecărei etape pot fi decalate, în funcție de jocurile de dinainte. Evident, meciurile de volei pot avea trei, patru, sau cinci seturi, iar durata fiecăruia poate ajunge la până peste două ore.

 

Medaliate și în sezoanele trecute, mureșencele încearcă un pas înainte

 

După ce a fost organizatoare și în prima fază semifinală a competiției, în care au cedat doar un set, primul din cadrul etapei a III-a, cu CTF Mihai I București, mureșencele se află printre favoritele la câștigarea titlului. Dacă în ediția trecută s-au clasat pe treapta a treia a podiumului în turneul organizat la București, „micile mediciniste” își doresc în cea actuaslă să urce cel puțin o treaptă pe podiumul de premiere. Mureșencele au urcat pe prima treaptă a podiumului și în urmă cu doi ani, când turneul final s-a disputat la Slatina, dar au cedat în finala de acum trei ani disputată tot pe teren propriu, 1-3 cu CSM Adep Satu Mare. Așadar, pe teren propriu sau în oricare altă sală, echipa antrenorului Bokor Istvan a urcat an de an pe podium și în această ediție încearcă să obțină un nou titlu, „răzbunând” oarecum ratarea titlului colegelor de la junioare, care au încheiat pe locul secund la turneul final disputat în urmă cu două săptămâni la Buziaș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE