Share
Home / Invatamant / Elevii salvatori din Luduş premiaţi la Alba Iulia

Elevii salvatori din Luduş premiaţi la Alba Iulia

Municipiul Alba Iulia a găzduit joi, 8 iunie, faza interjudețeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi “Cu viața mea apăr viața”, competiţie la care judeţul Mureş a fost reprezentat cu cinste de echipele Școlii Gimnaziale nr. 1 Luduș și Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș.

“Scopul acestor concursuri este cunoaşterea factorilor de risc potenţial generatori de situaţii de urgenţă, adoptarea unui comportament adecvat şi cunoaşterea modului de acţiune în cazul unor urgenţe, formarea şi dezvoltarea la elevi a unor trăsături cum ar fi spiritul de echipă, iniţiativa, curajul, perseverenţa, corectitudinea şi disciplina. Ambele echipe au ocupat pe podium locul trei la categoriile lor de vârstă. Îi felicităm și le mulțumim pentru participare”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, pe pagina de Facebook a instituţiei.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiţia UBM Feed Romania din Sânpaul, apreciată de fermieri

Ceremonia de punere a pietrei de temelie a fabricii de nutreţuri combinate UBM Feed Romania …

Share
Share