FOTO: „Poarta secretă@Noi”, carte lansată în Sâncraiu de Mureş Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 541 Vizualizări

FOTO: „Poarta secretă@Noi”, carte lansată în Sâncraiu de Mureş

Vara a debutat, la Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș, cu o activitate inedită, respectiv cu lansarea volumului „Poarta secretă@Noi”, de Cristina Sava.

O carte de suflet pentru cei mici și pentru cei mari, o carte de învățături și aduceri aminte. Invitatul de onoare a fost Nicolae Băciuț, editor, eseist, poet, directorul Direcției Județene de Cultură și Patrimoniu Național Mureș, iar invitați speciali au fost primarul Remus Sângeorzan, viceprimarul Gal Sandor, Alin Danciu şi Veres Marcel, director respeectiv director adjunct al Şcolii Gimnaziale Sâncraiu de Mureş.

Prezența prefațatorilor cărții, preot Teodor Fărcaș, conf. dr. Doina Butiurca, prof. Maria Bereșescu, prof. Nina Pop, au însemnat un moment de frumusețe literară, adecvată tematicii.

Vă invităm să citiți, dragi copii, această minunată carte, „Poarta secretă@Noi”, semnată de Cristina Sava. Mulțumiri de suflet tuturor lectorilor și participanților la acest eveniment cultural, desfășurat în a treia zi de Rusalii, la Biserica Ortodoxă din Nazna, părinte paroh, preotul Teodor Fărcaş”, a precizat Alin Danciu.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE