Discursul şefului de promoţie al Facultăţii de Medicină Dentară Militară (UMF), Arsenie-Daniel Tătaru Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3842 Vizualizări

Discursul şefului de promoţie al Facultăţii de Medicină Dentară Militară (UMF), Arsenie-Daniel Tătaru

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă, în rândurile de mai jos, discursul în limba română susţinut de Arsenie-Daniel Tătaru, şef de promoţie al Facultăţii de Medinică Dentară Militară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş.

Discursul a fost rostit vineri, 9 iunie, cu ocazia festivităţii de absolvire, eveniment organizat în Piaţa Teatrului din Târgu-Mureş.

„Bucuria pe care o simțim reprezintă rodul muncii noastre, prin propriile acțiuni ne-am depășit limitele. Am fost împreună la bune și rele, am învățat unii de la alții, fiecare dintre noi rămâne important. Acceptăm faptul că nu există scurtături în a dobândi performanță. Vă invit să ne menținem mintea tânară și ageră printr-o pregătire continuă. Promitem să respectăm actul medical și să tratăm pacienții ca pe noi înșine. Onorăm profesorii, cadrele militare, părinții și prietenii, ați fost lângă noi, ne-ați oferit sprijin și siguranță, iar noi suntem aici grație vouă. Un început cu multe provocări ne așteaptă, ne concentrăm cu forțe proaspete spre etapele viitoare. Suntem încrezători că problemele pe care le vom întâlni le vom rezolva în echipă și colaborând cu toate specialitațile medicale și dentare. Vă dorim putere de muncă, sănătate și succes pe toate planurile. Doresc să închei prin următorul citat: „Niciodată nu înceta să înveți, pentru că viața nu încetează niciodată să-ți dea lecții.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE