Home / CSU Medicina CSŞ / Cadetele, pas important spre titlu

Cadetele, pas important spre titlu

Distribuie

După disputarea primei etape din cadrul turneului final al Campionatului Național de volei al categoriei Cadete disputa părea una foarte echilibrată între cele șase echipe calificate pentru turneul de la Târgu-Mureș. După ce s-au jucat partidele din cea de-a doua etapă, CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș s-a instalat în fruntea clasamentului și lupta pare a fi echilibrată doar în ceea ce privește disputarea medaliilor de argint și broz. Mureșencele au învins în etapa a II-a formația CSM Lugoj cu 3-0 (25-12, 25-19, 25-17) și a rămas singura echipă care nu a cedat niciun set. Mai mult, echipa antrenorilor Bokor Istvan și Mihai Grama urma să dispute meciul din cadrul etapei a III-a cu CSȘ Bacău, singura dintre celelalte cinci echipe participante care a obținut două victorii. Adversara din etapa a III-a a câștigat partida din prima etapă cu 3-2 în fața lugojencelor de la CSM, astfel au obținut doar 2 puncte pentru acea victorie, permițând „medicinistelor” să se desprindă în fruntea clasamentului cu 6 puncte. Ținând cont de relativul echilibru între participante, mureșencele aproape că își pot asigura titlul după etapa a III-a de luni.

Oscilațiile nu au dat emoții

Întâlnirea cu echipa din Lugoj se anunța una importantă, ținând cont mai ales de faptul că bănățencele au reușit să revină de la 0-2 la seturi în prima etapă cu CSȘ Bacău. După un prim set câștigat aproape la pas de mureșence, au urmat alte două în care gazdele au reușit să se desprindă repede pe tabelă, să aibă avantaj liniștitor, după care a urmat o scădere. Dacă în actul secund lugojencele au reușit să se apropie la doar 3 puncte spre finalul setului, nu au mai reușit același lucru în cel de-al treilea. Gazdele și-au păstrat în permanență un avantaj care le permitea momentele de relaxare și au reușit să se mobilizeze atunci când au avut nevoie de puncte pentru a încheia fiecare set. În jocul cu bănățencele nu s-a evidențiat în mod deosebit vreo jucătoare, atuul principal fiind omogenitatea și dorința de victorie a lotului alcătuit pentru acest turneu final din doar nouă jucătoare.

În condițiile date, așa cum aminteam înanite, o victorie cu 3-0 în fața băcăuancelor ar asigura în proporție de 100 % locul pe podium și la un procent apropiat șansa redobândirii titlului, după ce în ediția trecută au ocupat doar treapta a treia a podiumului.

În primele două meciuri din etapa a II-a a turneului, CSȘ Bacău a câștigat cu 3-0 în fața CSM-ului din București, iar Dinamo a învins cu 3-1 a treia echipă bucureșteană calificată la turneul final, CSȘ 5. În clasamentul după două etape mureșencele conduc cu 6 puncte și sunt urmate de CSȘ Bacău, cu 5 puncte, CSȘ 5 București, Dinamo București, cu câte 3 puncte, departajate de setaveraj, CSM Lugoj 1 punct și CSM București, singura cu 0 puncte.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.