Gala Limbii și Literaturii Române Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 364 Vizualizări

Gala Limbii și Literaturii Române

Premierea profesorilor de Limba și Literatura Română și Limba latină și a elevilor cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri școlare va avea loc în cadrul evenimentului Gala Limbii și Literaturii Române. Organizat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș în colaborare cu Biblioteca Județeană Mureș, evenimentul va avea loc în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș, marți, 13 iunie, de la ora 13.30.

Gala Limbii și Literaturii Române se desfășoară sub motto-ul „Recunoaștem valoarea, premiem excelența!”. Programul va cuprinde, pe lângă festivitatea de premiere, un recital de vioară și un recital de pian. De asemenea, va fi organizată și o expoziție de carte a autorilor – profesori de Limba și Literatura Română, potrivit afișului evenimentului.

Conform anexelor care însoțesc invitația adresată profesorilor de către conducerea ISJ și a inspectorului școlar de Limba și Literatura Română – Maria Kozak, coordonatorul evenmentului, vor fi premiați profesorii și elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile: Olimpiada de Limba și Literatura Română, Olimpiada de lectură – „Lectura ca abilitate de viață”, Olimpiada de Limbi Clasice – Limba Latină, Olimpiada de Lingvistică „Solomon Marcus”, Concursul „Cultură și spiritualitate românească” și Olimpiada pentru elevii din mediul rural „Universul cunoașterii prin lectură”.

3
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE