Accident între Bălăuşeri şi Sighişoara Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 759 Vizualizări

Accident între Bălăuşeri şi Sighişoara

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Horea” al județului Mureș a fost anunțat azi, la ora 9.40, prin intermediul numărului de urgență 112, de producerea unui accident rutier pe E60, la ieșirea din localitatea Bălăușeri spre Sighișoara.
La locul solicitării au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș cu o autospecială de lucru cu apă și spumă,o autospecială de descarcerare, o autospecială operativă, o ambulanță SMURD de terapie intensivă și o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținînd SVSU Acățari.
„În momentul sosirii la faţa locului s-a constatat că în accident a fost implicat un autocamion care transporta asfalt, iar șoferul era evacuat din cabină. S-a intervenit în sprijinul echipelor medicale pentru transportul rănitului, din râpa adâncă de aproximativ 15 metri, la ambulanță precum și asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendilor”, au transmis reprezentanţii ISU „Horea” al judeţului Mureş, pe pagina de Facebook a instituţiei.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE