Licitația pentru reparația pistei Aeroportului Internaţional „Transilvania”, pe SEAP Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 898 Vizualizări

Licitația pentru reparația pistei Aeroportului Internaţional „Transilvania”, pe SEAP

Biroul de presă al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş a anunţat marţi, 13 iunie, că recent, în data de 31 mai 2017, s-a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), pe site-ul e-licitatii.ro, anunțul de participare 175847/31/05.2017, sub denumirea ”RK suprafețe de mișcare și RESA (inclusiv instalații aferente” – la Aeroportul „Transilvania” Târgu-Mureș.

Ofertele, evaluate până în 7 august 2017

Lucrările propuse în documentația tehnică sunt: reparația pistei de decolare-aterizare, refacerea căii de rulare, racordarea căii de rulare la pistă, refacerea platformei de îmbarcare – debarcare, refacere drum platformă, lucrări de canalizare pluvială, separator de hidrocarburi, lucrări de balizaj și instalații electrice, lucrări de terasamente, lucrări de marcare a suprafețelor de mișcare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor, respectiv a cererilor de participare este 13 iulie 2017, ora 16.00, iar data limită de evaluare a ofertelor este 7 august 2017, ora 18.00. Durata contractului este de 108 zile, începând cu data atribuirii contractului – 10 zile pentru mobilizare și 98 de zile pentru executarea lucrărilor.

”Acesta este un moment mult așteptat, dar cel mai important este că lucrurile se mișcă în direcția potrivită. Reparația capitală a pistei este primordială pentru relansarea Aeroportului „Transilvania”, dar și pentru refacerea imaginii acestuia, cu tot ce implică procesul în sine. Ne dorim îmbunătățirea și a altor aspecte care privesc Aeroportul, prin serviciile oferite, ceea ce înseamnă că sperăm ca această relansare să fie completată și de interesul crescut pentru zona noastră din partea companiilor aeriene”, a declarat Peti Andrei, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş.

Potrivit Biroului de presă al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş, „Consiliul Județean Mureș împreună cu echipa de la Aeroportul Internațional “Transilvania” Târgu-Mureș consideră că, pentru atragerea companiilor aeriene, este important să avem o pistă funcțională, la standardele impuse de Autoritatea Aeronautică Română, care să satisfacă cele mai înalte standarde europene și care conferă un grad maxim de siguranță pentru pasageri.”

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE