Home / Slider / Tentativă de omor la Târgu-Mureş. O femeie, agresată de fostul concubin

Tentativă de omor la Târgu-Mureş. O femeie, agresată de fostul concubin

Distribuie

Poliția Municipiului Târgu-Mureș a fost sesizată marţi, 13 iunie, la ora 22.55, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Ion Buteanu din localitate o femeie a fost tăiată la nivelul gâtului, cu un cuțit de către un bărbat, care a fugit de la locul faptei.

Imediat, la fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că persoana bănuită de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în comuna Acățari, sat Murgești. În fapt, la data de 13 iunie, ora 22.30, bărbatul a urmărit persoana vătămată şi pe strada Ion Buteanu a agresat-o fizic după care a tăiat-o în zona gâtului cu un obiect ascuțit, fugind imediat de la locul faptei”, a precizat Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La scurt timp de la producerea faptei, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Târgu-Mureş, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au depistat bărbatul, pe strada Calea Sighișoarei din Târgu-Mureș.

„Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea hotărârii judecătorești și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de azi, instanţei de judecată, de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, cu propunere de arestare preventivă. La data de 16 februarie 2017, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie prin care s-a dispus păstrarea unei distanţe minime de 400 de metri de victimă, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima, precum şi obligarea de efectuare de consiliere psihologică. Menţionăm faptul că, din data de 16 februarie 2017, de la emiterea ordinului de protecţie, bărbatul l-a încălcat de patru ori, pe numele acestuia fiind întocmite dosare penale pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, a arătat reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.