Catalogul online, implementat cu succes de UMF Târgu-Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1341 Vizualizări

Catalogul online, implementat cu succes de UMF Târgu-Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș a implementat cu succes, începând cu actuala sesiune de examene, în cadrul platformei de management academic University Management System (UMS), o formă nouă de evidență a rezultatelor studenților: catalogul online, în care cadrele didactice ale UMF Târgu-Mureș înregistrează online toate rezultatele obținute de către studenți la examinările semestriale sau anuale.
În baza unui username și a unei parole individuale, cadrele didactice ale Universității pot vizualiza și modifica date legate profilul academic sau note, iar studenții își pot verifica notele obținute prin intermediul carnetului online.

Astfel, UMF Târgu-Mureș a mai făcut un pas înainte în ceea ce privește managementul academic și modalitatea de evaluare a studenților. „Catalogul online este un modul suplimentar de dezvoltare a conceptului unic la nivel național, intitulat e-UMF implementat în cadrul Universității și menit să alinieze activitatea de management academic la standardele internaționale. El permite un flux informațional superior între decanate, cadre didactice și studenți, o securizare deplină a rezultatelor obținute la examene și o transparență totală a unui aspect sensibil al procesului de învățământ care este modul de evaluare a studenților. Suntem o universitate dinamică, conectată la mediul informațional și la standardele moderne de funcționare a unei instituții academice”, a declarat prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE