Home / Invatamant / Invitaţie la expediţie speologică

Invitaţie la expediţie speologică

În perioada 27-29 iunie 2017, Ministerul Tineretului și Sportului derulează prin Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş expediţia speologică „Speo Fascination in Cioclovina”, în colaborare cu Asociaţia Speologică Geoda. Expediţia încheie Cursul de Iniţiere în Speologie şi se desfăşoară în cadrul extrem de pitoresc al localităţii Cioclovina.

„Pentru exemplificarea celor învăţate la curs, „poligonul” va fi asigurat de Peştera Cioclovina cu Apă, sectorul intrării. Lectorii acestei expediţii vor fi Cristian Graur – director tehnic al Asociația Geoda/cadru didactic (Iniţiator) al Şcolii Române de Speologie aflată sub tutela Federaţiei Române de Speologie şi Marius Cigher – preşedinte al Asociației Geoda. Prioritatea participării în cadrul expediției vor avea cei care au urmat Cursul de Inițiere în Speologie și studenții interesați de mediul speleal. Expediția se adresează studenților și tinerilor până în 35 de ani. Cazarea se va face la căsuțe sau cort. Înscrierea și participarea este gratuită”, au transmis reprezentanţii Casei de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş.

Informații și înscrieri, la  numărul de telefon 0265-216.066 și la adresa de e-mail ccs.targumures@mts.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Polițiștii mureșeni, alături de elevi la începutul anului școlar

Azi, 13 septembrie, peste 260 de polițiști, alături de jandarmi și polițiști locali au acționat …