Home / Administratie / Lucrări de construcţii neautorizate

Lucrări de construcţii neautorizate

Pentru rezolvarea problemelor constatate sau a celor semnalate pe raza municipiului Târgu Mureș, în conformitate cu atribuțiile prevăzute în Legea nr. 155/2010, cadrele Direcției Poliția Locală au efectuat, în perioada 1-12 iunie, peste 200 de controale pe linia disciplinei în construcții – afișajului stradal, controlului comercial și protecției mediului.

„Astfel, pe componenta disciplină în construcții – afișaj stradal au fost executate 92 verificări în teren pentru identificarea lucrărilor de construcții neautorizate, în urma cărora au fost depistate 13 șantiere unde nu erau respectate prevederile Legii 50/1991 republicată, fiind aplicate şapte sancțiuni contravenționale în cuantum de 7.000 lei, în timp ce în şase cazuri au fost emise somații de oprire a lucrărilor până la clarificarea situațiilor sau intrarea în legalitate”, a precizat Valentin-Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Focus pe identificarea de soluții pentru sprijinirea militarilor veterani din teatrele de operații

În România lipsește o strategie națională privind prevenția secundară și cardiovasculară, este nevoie de centre …