Home / Administratie / Lucrări de construcţii neautorizate

Lucrări de construcţii neautorizate

Pentru rezolvarea problemelor constatate sau a celor semnalate pe raza municipiului Târgu Mureș, în conformitate cu atribuțiile prevăzute în Legea nr. 155/2010, cadrele Direcției Poliția Locală au efectuat, în perioada 1-12 iunie, peste 200 de controale pe linia disciplinei în construcții – afișajului stradal, controlului comercial și protecției mediului.

„Astfel, pe componenta disciplină în construcții – afișaj stradal au fost executate 92 verificări în teren pentru identificarea lucrărilor de construcții neautorizate, în urma cărora au fost depistate 13 șantiere unde nu erau respectate prevederile Legii 50/1991 republicată, fiind aplicate şapte sancțiuni contravenționale în cuantum de 7.000 lei, în timp ce în şase cazuri au fost emise somații de oprire a lucrărilor până la clarificarea situațiilor sau intrarea în legalitate”, a precizat Valentin-Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

E GRAV! Situație de urgență sanitară în ”Orașul Trandafirilor” din cauza gunoaielor neridicate și a șobolanilor!

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat vineri, 11 iunie, într-o ședință de îndată, …